References
Altamirano, C. (2017). universidad central del ecudor . Obtenido de costos de produccion de la miel de abeja : http://www.dspace.uce.edu.ec/bitstream/25000/10222/1/T-UCE-0014-017-2017.pdf
Ahmad, T. e outros (2017), “Impact of Apiculture on the Household Income of Rural Poor in Mountains of Chitral District in Pakistan”, Journal of Social Sciences (COES&RJ-JSS), vol. 6, No. 3.
Granda, E. (2017). Análisis del potencial de la actividad apícola como desarrollado socioeconómico en sectores rurales . Quito: USFQ.
IICA, 2013. Experiencias exitosas en Bioeconomia. Instituto Interamericano de Cooperación para la agricultura (IICA). Montevideo. 84pag.
Mohammadian, Mansour. 1997. Bioeconomics: Interdisciplinarity par Excellence. International Society for Interdisciplinary Studies: The Vienna Forum. Sciences and Social Interactions: Can Interdisciplinarity Bridge the Gap?. 16-17 November, Vienna. Austria.
Mohammadian, Mansour. 2003. What is Bioeconomics: Biological Economics. Journal of Interdisciplinary Economics. Volume 14 (4): 319-337. Guest Editor: Special Issue Dedicated to Bioeconomics.
Reis, V.D.A., L.P. Barros (2006), “Apicultura e Bovinocultura de Corte: Comparativo Econômico da Implantação Hipotética dessas Atividades no Pantanal” Corumbá, Brasil: Embrapa Pantanal. [online]. https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPAP/56603/1/DOC84.pdf
Ulloa, Cortez y Rodriguez. (4 de 09 de 2010). La miel de abeja y sus importancia. Obtenido de La miel de abeja y sus importancia: http://aramara.uan.mx:8080/bitstream/123456789/437/1/La%20miel%20de%20abeja%20y%20su%20importancia.pdf
Vásconez, J. (2017). Análisis de los Costos de Producción de la Miel de Abeja. Quito: USFQ.
Vivanco et al. (2021). costos de producción de miel de abeja en la provincia del guayas. revista espacios , 132. Obtenido de espacios .
Vivanco, I., Rosillo, W., Villavicencio, B., & Macias, V. (2020). El mercado de la producción de miel de abeja en la provincia. Revista Espacios, 320.
Wolff, L. F. e Gomes, J. C. C. (2015), “Beekeeping and agroecological systems for endogenous sustainable development”, Agroecology and Sustainable Food Systems, vol. 39, No. 4.